Whiplandian whippetinpennut kasvavat ison lauman keskellä olohuoneen nurkassa tutustuen normaalin kodin elämään ja moniin erilaisiin koirapersooniin. Pennut madotetaan kahden viikon välein ja niiden kynsiä leikataan viikon iästä alkaen kerran viikossa. Pentuja käsitellään ja pusutellaan paljon. Ensimmäiset kolme viikkoa ne saavat viettää emänsä kanssa, mutta viikkojen kuluessa tutuksi tulevat myös lauman muut aikuiset koirat ja jatkuvasti poriseva kahvikeitin tietää sitä että myös ihmisvieraita lappaa pentuja lääppimässä monta kertaa viikossa.

Pentuja käytetään autoajelulla, eläinkaupassa vierailemassa ja tutustumassa ostarin hälinään. Pennut oppivat ulkoilemaan pienestä asti ja sisäsiisteyskasvatus saadaan jo pentulaatikosta hyvälle alulle. Pennut syövät laadukasta kuivamuonaa ja paljon erilaisia lihoja. Ne sirutetaan, käytetään eläinlääkärin tarkistuksessa, rekisteröidään ja ennenkaikkea niiden mukaan saa ihan oikeasti kiinnostuneen kasvattajan, jolle voi aina soittaa olipa kyseessä pieni tai suuri huoli. Kannustamme ja tuemme kasvattien omistajia terveystarkastamaan koiransa ja opastamme uudet harrastajat sopivan lajin pariin.

Järjestämme jokaisen pentueen kanssa pentutapaamisen vieheenajon ja yhteisen olemisen merkeissä ja muita tapaamisia vuosittain. Meille jokaikinen kasvatti on rakas ja tärkeä ja haluamme ehdottomasti tietää, mitä niille kuuluu. Jos ikinä tulee eteen tilanne, että kasvattimme joutuu etsimään uutta kotia, tarjoamme sitä ensisijaisesti omasta kodistamme tai autamme kodin etsimisessä.